Roastbeef med rissoleés og madeirasauce
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : |
|
|
Sæt kartoflerne og at koge. Pil dem og stil dem koldt. Roastbeef brunes af på alle sider. Lægges i ildfast fad. Panden koges af med madeira eller anden hedvin. Tilsæt bouillon og hæld derefter det hele i det ildfaste fad. Fadet sættes i ovnen ved 180 grader. Kog grøntsagerne møre, mens stegen kommer i ovnen. Roastbeef’en steger ca. 20 minutter og trækker herefter min. 10 min. Mens roastbeef’en trækker steges kartoflerne gyldenbrune i pande og bouillonen fra stegen sigtes over i gryde og jævnes med maizena til passende konsistens.
|
|
Opskriften er vist 15820 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne