Jordbærtrifli
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Tilberedningstid : 20 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 360377 gange,
og udskrevet 9107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (94 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2021-05-30 12:53:58 skal desserten være samlet før den stilles i køleskab i 4 - 5 t eller er det kun jordbærrene, der skal stå i længere tid? June - 2019-07-31 10:08:48 Kan man i denne jordbærtrifli bruge andet end portvin? Jeg er ikke god til hedvin/spiritus i desserter. Bente - 2017-07-14 12:14:40 Drysser ikke sukker på jordbærrene, de er jo søde. Heller ikke yoghurten behøver sukker.En god portvin på makronerne. Så smager det himmelsk..mums anonym - 2016-04-30 17:36:37 Behøver man at lade den stå i køleskabet? mul - 2011-06-22 16:47:03 mums...så god Stine - 2010-02-15 21:56:42 Dette er en meget lækker dessert, man skal dog ikke bruge portvin, smager stadig rigtig godt. ;) Yasmin - 2008-06-24 18:27:59 mega lækkert mums LÆKKERT! lotte - 2008-06-23 17:48:29 til natasja Prøv appelsin juce istedet for port/sherry god fornøjelse Lotte Nathasja - 2008-03-15 18:11:53 Kan man godt lave den UDEN Portin eller Sherry ? carsten - 2007-06-05 20:19:06 Prøv nyslynget honning i stedet for sukker. Også til alm jordbær med fløde. Vi bruger ALDRIG alm. sukker! Trine - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte cremefine i stedet for piskefløde, og letmælksyougurt i stedet for sødmælksyougurt. Rigtig lækker dessert carsten - 2005-01-01 01:01:01 portvin+ 1spsk cognac Peder - 2005-01-01 01:01:01 prøv det halve sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne