Italiensk trifli

Italiensk trifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 færdige lagkagebunde
 
 Creme:
5 dl.mælk
3 æggeblommer
75 g.sukker
1 citron reven skal heraf
3 Husblas, blade
1 dl.piskefløde
 
1 dl.masala eller sød sherry
 dl.piskefløde
25 g.mandler
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Bring mælken i kog. Pisk æggeblommer, sukker og citronskal skummende. Hæld den kogende mælk i og kom det tilbage i gryden. Varm op under piskning, til cremen tykner, den må ikke koge. Knug vandet af husblasen og smelt den i cremen. Afkøl cremen, til den er halvtflydende. Pisk fløden og vend den i cremen. Læg desserten sammen i en skål eller i portionsglas. Læg en lagkagebund i skålen, skær den evt. til, så den passer. Dryp med marsala og læg et lag kagecreme. Fortsæt med bunde, vin og kagecreme, slut med en kagebund. Stil desserten koldt mindst et par timer, gerne til næste dag. Pynt med flødeskum og smuttede hakkede mandler eller nødder.





karakterer:
Opskriften er vist 17488 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu