Blommetrifli
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knus makronerne groft, læg dem i en eller flere glasskåle og hæld vinen på.
Hele henkogte blommer halveres og stenen tages ud, de halve blommer deles i mindre stykker evt. kvarte og læg dem på makronerne. Vaniljecreme: Pisk æg og sukker godt sammen og tilsæt maizena. Flæk vaniljen. Varm mælk og vanilje til kogepunktet, pisk lidt af mælken over i æggene og hæld så det hele tilbage i gryden. Bring cremen i kog, pisk den godt og lad den koge et par minutter. Afkøl cremen, men pisk stadig i den af og til. Skrab vaniljekornene ud i cremen. Piske piskefløden til skum og vend det i den kolde creme. Hæld cremen over frugten, pynt med evt. med et stykke blomme og citronmelisseblad og server. Tips: Andre henkogte eller syltede frugter kan bruges. Desserten kan gøres klar nogle timer i forvejen og opbevares køligt. |
|
Opskriften er vist 59003 gange,
og udskrevet 1478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne