Appelsintrifli
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene sammen med sukker i en lille gryde og tilsæt revet skal og saft af én appelsin, majsstivelse samt citronsaft. Pisk cremen ved svag varme eller over vandbad, til den tykner - den må ikke koge. Hæld hurtigt cremen til afkøling i en skål.
Vend makroner i likøren, bræk dem lidt i stykker og læg halvdelen af dem i bunden af fire portionsglas. Skær skrællen af de to andre appelsiner og skær frugtkødet i skiver. Læg appelsinskiverne oven på makronerne. Pynt med lidt appelsin- og skal på toppen. |
|
Opskriften er vist 22457 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2012-01-20 11:50:49 God og let at lave,men der mangler lidt forklaring om hvordan cremen bruges.Jag lagde den over makronerne og appelsinstykkerne ovenpå igen og pyntede med flødeskum - det var fint og smagte rigtigt godt ! anonym - 2005-01-01 01:01:01 NB! skriv i opskriften, hvordan cremen bruges. (Evt. læg et lag makroner oven på appelsinskiverne, og derefter cremen - pynt med flødeskum aller øverst, der kan også med fordel blandes lidt i cremen) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne