Appelsintrifli

Appelsintrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 appelsiner
2 æg
50 g.sukker
1 tsk.maizena
1 spsk.citronsaft
20 småmakroner
½ dl.orangelikør
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen med sukker i en lille gryde og tilsæt revet skal og saft af én appelsin, majsstivelse samt citronsaft. Pisk cremen ved svag varme eller over vandbad, til den tykner - den må ikke koge. Hæld hurtigt cremen til afkøling i en skål.

Vend makroner i likøren, bræk dem lidt i stykker og læg halvdelen af dem i bunden af fire portionsglas.

Skær skrællen af de to andre appelsiner og skær frugtkødet i skiver. Læg appelsinskiverne oven på makronerne. Pynt med lidt appelsin- og skal på toppen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Appelsintrifli

karakterer:
Opskriften er vist 22454 gange,
og udskrevet 433 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-20 11:50:49
God og let at lave,men der mangler lidt forklaring om hvordan cremen bruges.Jag lagde den over makronerne og appelsinstykkerne ovenpå igen og pyntede med flødeskum - det var fint og smagte rigtigt godt !

  -   2005-01-01 01:01:01
NB! skriv i opskriften, hvordan cremen bruges. (Evt. læg et lag makroner oven på appelsinskiverne, og derefter cremen - pynt med flødeskum aller øverst, der kan også med fordel blandes lidt i cremen)