Æbletrifli med kogt creme
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Makronerne knuses og lægges i en skål og dryppes med vin. Æblerne lægges over. Æggeblommen røres med sukker, mel og lidt af mælken. Resten af mælken bringes i og æggeblandingen tilsættes og cremen koger lidt op igen. Lægges over frugten. Når den er kold, kan den pyntes med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 22619 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bette - 2017-03-02 09:23:59 Dårlig vejledning mona / Dora - 2008-09-02 23:31:08 måske den fra Fyn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne