Citronfromage 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer, sukker og citronsaft røres godt. Den udblødte husblas tages op af udblødningsvandet, smeltes over damp og røres i.
Når blandingen begynder at blive jævn, vendes flødeskummet deri. Derpå vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen fyldes i en skål og dækkes med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 145438 gange,
og udskrevet 5076 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (84 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-14 21:25:50 Hvordan smelter jeg husblassen i damp DortheF - 2014-09-09 16:27:36 Smager vanedannende godt :-P Brugte fiffet med at opløse husblas i citronsaft, og det virker fint. anonym - 2013-03-24 15:23:26 Meget lækker og luftig konsistens, skøn smag! Emilie-Isabella - 2010-10-21 14:11:15 Jeg synes i alle sammen skulle tage at prøve den, den er helt klart god.! Hvis brokker i jer så er i godt nok mærkelig..! For den er skide god..!! Per - 2009-03-10 09:17:55 Den revne skal kommes i sammen med saften, evt. kan gemmes lidt citronskal til pynt. keld - 2005-01-01 01:01:01 smelt husblas med citronsaften,der med går der ikke noget af husblas til spilde. Bettina - 2005-01-01 01:01:01 hvornår skal den revne skal bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne