Birgittes chokolade fromage

Birgittes chokolade fromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.mørk chokolade
1 spsk.kakao
1 dl.vand
2.5 dl.mælk
4 spsk.sukker
1 tsk.vaniljesukker
4 Husblas, blade
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
 flødeskum
 kulørt krymmel
 
Opskrift:
Chokoladen brækkes itu og smeltes med kakao og vand over svag varme eller damp. Mælkes røres i. Chokoladen koges igennem et par minutter under piskning og smages til med sukker og vaniljesukker. Den udblødte husblas smeltes deri. Chokoladen afkøles. Når den er kold, men ikke stivnet, blandes det meste af flødeskummet i. Fromagen hældes op, stilles koldt og pyntes med resten af flødeskummet og krymmel.





karakterer:
Opskriften er vist 15262 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-15 12:39:05
Er der forskel på chokoladefromage og chokolademusse ?