Appelsinfromage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at riv skallen af appelsinerne, pres herefter saften af dem.
Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggehviderne stive, og stil dem til side, pisk så fløden til flødeskum, og til slut piskes æggeblommer og sukker hvide. Den udblødte husblas smeltes forsigtigt i et par spsk. appelsinsaft, hæld den resterende saft i og så op i æggeblommerne og rør det hele godt sammen. Dette skal lige stå et par minutter og køle af. Herefter vendes flødeskum forsigtigt i og derpå de stiftpiskede æggehvider. Fromagen hældes i en skål og stilles i køleskab et par timer inden servering. Ved anretningen pyntes den med flødeskum og appelsinskiver. |
|
Opskriften er vist 426794 gange,
og udskrevet 15834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (150 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2024-01-03 08:35:42 Lækker fromage. Smager s…. godt og er dejlig fløjlsblød i munden. Mums. Solveig - 2023-12-06 12:41:03 Øhhhhh, hvad med de appelsinskaller? anonym - 2021-10-14 18:23:16 Dejlig fromage🥳 anonym - 2021-03-19 14:36:58 Der mangler at appelsinsaften skal opvarmes før husblassen kommes i - hvordan skulle den ellers afkøles før den kommes i æggemassen. Anja - 2021-01-06 15:58:20 Rigtig dejlig Appelsinfromage Altid populær herhjemme. Uffe - 2018-01-13 10:16:49 Hvorfor er der ingen forslag til hvad man kan nyde af drikkelse til citonfromagen ? Ruth - 2017-12-30 06:47:41 Det er en rigtig god fromage alle her hjemme er ville med den Dorte - 2017-11-27 13:48:42 Lækker, og nem at lave, men næste gang vil jeg bruge mindre æggehvide da det smager meget igennem.... vapinden - 2016-01-24 16:30:03 Super god og nem at lave. Anni - 2015-07-14 18:33:17 Har netop lavet fromagen, og stillet den i køleskabet. Skal først spises i morgen. Den smager rigtig godt. anonym - 2015-04-13 14:26:40 Super nem, smager vidunderligt. anonym - 2015-01-29 18:45:12 Kan den laves dagen før? lena - 2015-01-25 14:42:16 Lavede den for første gang i går til gæster.Var noget spændt på at arbejde med husblas, men det var jo ikke svært. En frisk og luftig dessert, som alle roste. Den skal helt sikkert på bordet igen ida 10år - 2015-01-17 14:23:04 Dejlig fromage og nem at lave så de der er voksne og ikke kan læse den skal have skolepenge tilbage og bruge dem på et års husgerning. Bettina.1965. - 2014-12-19 15:21:00 Jeg har netop lavet denne helt skønne fromage og den smager himmelsk og er bestemt lige at gå til. Et stort 10 tal og en glædelig jul herfra. Kirsten - 2013-01-07 12:20:59 Til Gunilla. Kan du ikke læse opskrift. Der står jo udførligt sukkeret skal piskes med ægget og husblassen smeltes langsomt i frugtsaften. Opskriften er god nok gunilla - 2012-10-20 19:23:04 en dårlig opskrift i forhold til andre - den er ikke udførlig nok - hvad gør man f.eks. med sukkeret og hvornår skal det i - og skal husblasen varmes eller ? - den er mangelfuld Linda Jensen - 2012-04-25 20:02:17 Super hurtig nem og velsmagende appelsinfromage.. :O) Kan absolut anbefales.. Lis - 2012-02-28 22:20:39 Rigtig god letforståelig opskrift. Ingen grund til "tilpasningers" her. Nyd den! Kirsten - 2011-04-15 11:57:15 Skønnnnnnnnnn Fromage!! crone, grenaa - 2011-03-02 16:44:22 Den udblødte husblas smeltes forsigtigt i frugtsaft - let opvarmet, ikke? Når massen kan "bære" - en sporvogn? Hvad f---- menes der. Mængden af saft er meget forskellig fra appelsin til appelsin, så et dL mål var på sin plads. Dårlig opskrift Gitte B Hansen - 2010-12-31 11:33:29 Da jeg er diabetiker skifter jeg sukker ud med flydende sød og fløden er så den 19% Milda fløde derved sparrer jeg både på fedt og sukker og har nu også mulighed for at få en dessert Tanja - 2009-08-16 20:06:42 super lækker og nem fromage og ungerne elsker den Lise - 2008-05-04 16:07:44 Hvis man vil spare på kaliorierne, så giver det da ingen mening at lave fromage, da æggeblommer og sukker da ikke ligefrem slanker, så hvorfor undlade fløden?!? marie brodka - 2008-03-31 12:24:02 et lille tip...undlad flødeskummet og fromagen blver "engleagtig" ihvertfald let og meget luftig..og kalorierne skal vi jo tænke på..så piskefløden benyttes som pynt og i en skål ved siden af. Per - 2008-03-29 12:21:08 Jeg brugte ca. 1 dl. af både saft og skal. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne