Ananasfromage
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 184320 gange,
og udskrevet 5502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2022-02-02 21:03:41 Jeg er sikker på det ville have været en fin dessert hvis ikke jeg havde lavet den med friske Annanas. Massen ville ikke stivne, årsag min datter som er kok fortalte mig at friske annanas indeholder et emsym som nedbryder proteinet i gelatinen SÅ, FØLG OPSKRIFTEN OG BRUG ANNANAS FRA DÅSE. Jane - 2021-03-06 13:44:52 UHA. Jeg har før haft salmonellla og blev indlagt, frygteligt!!!! det var via landæg fra naboen,jeg skal aldrig bruge landæg, til rå ting mere.:-) Solveig - 2021-03-01 16:17:50 Dejlig fromage og forholdsvis nem. Kan den laves dagen før den skal serveres jens larsen - 2021-02-27 14:52:28 Når det er annanas på dåse er det ikke noget problem med husblas,det er kun når det er frisk annnas. Kjasper - 2021-01-07 09:21:30 Det undre mig at der kan laves ananas fromage med husblas, da enzymet bromelin i ananas nedbryder proteinet gelatine i husblas? Susanne Østergaard - 2020-12-29 10:24:44 Kan fromagen fryses og hældes i silikoneforme, så den kan serveres lidt flot ? I givet fald, bliver den så stiv, at den kan frigøres formene ? Christina Petersen - 2020-10-24 23:22:03 Dem som blender annanasen, er det ud over det som står i opskriften eller er det bare set hele man blender ? Anders - 2016-10-01 09:13:25 Mange diskuterer, hvorvidt man kan anvende almindelige æg, det vil sige ikke pasteuriserede, eller ej. Fødevarestyrelsen gør på deres hjemmeside opmærksom på, at salmonella-bakterien ikke længere findes i danske æg. Uanset om det buræg (mærkeligt navn!), fra fritgående høns eller skrabeæg. Hvad man end vælger er der altså ingen fare, så længe man husker at købe DANSKPRODUCERET. Køber man æg i udlandet er faren for salmonella der til gengæld. Det bedste er, hvis man ikke selv har høns, at gå over til en ven eller nabo, som har høns, og købe nogle æg derfra. Vil man være helt sikker, så kan man fortsat købe de dyre pasteuriserede æg, men det er altså ikke nødvendigt, bare æggene er fra Danmark. ananas fromage - 2016-06-14 17:41:54 super fin opskrift, og især de blendede ananas ringe. nu har jeg også lavet citron fromage de sidste 35 år og har ALTID brugt friske æg, og aldrig blevet syg af det,og så smager det også meget bedre, v.h Eva Rose Hanne - 2014-09-18 10:53:48 Dette er den "rigtige" opskrift fra mormors tid. Brug endelig ikke frisk ananas der indeholder et enzym, som påvirker husblas,så den ikke vil stivne. (Men jeres færdige dessert kunne god være pyntet lidt mere indbydende). ;) BSL - 2013-07-18 13:08:36 Nu skal man bruge pasteuriseret æg fordi den ikke skal opvarmes. Så fy fy med alm æg Hanne - 2012-12-29 13:16:21 Ang. æg, da opskriften blev lagt på siden her (2002) var der ikke almindeligt endnu som i dag at bruge past. æg. Nogen spørger om dessereten ikke skal på, jo i opskriften står der "stilles koldt", nogle skal man bare lige læse opskriften ordenligt igennem. ;-) Amalie Andersen - 2012-01-08 15:46:18 Skal fromagen ikke stå på køl ? Syndes ikke jeg kan se det står nogle steder;) Bettina 1965 - 2011-12-29 20:00:38 Så laver jeg denne dessert igen, igen :-) og jov det er bare MUMS med de blendede ananasringe, som kommer i til sidst, det kan klart anbefaldes. Gurli - 2011-06-25 15:20:06 Jeg blendede 3 ringe annanas og kom i til sidst og den blev rigtig god smager meget af annanas..... Bettina 1965 - 2011-04-17 13:43:05 Nu er det jo ikke forbudt at " bruge hovedet ". Der står jo netop at desserten skal stå koldt, og det tager vel omk, en times tid før den er stivnet og klar til at spise :-) Og mht, til æggene, er det vel klart op til dig selv, hvad du ønsker og synes om. Jeg selv bruger altid friske øko æg, da jeg kan købe dem friske, her på landet :-) anonym - 2011-02-03 16:02:15 Til : 2010-09-19 13:39:51 Hvis du kender "lidt" til køkkenet, burde du da vide, hvorlang tid det tager ca. +/- 10 min. Brug da rigtig ÆG. DU burde da skamme dig. anonym - 2010-09-19 13:39:51 jeg mener at det er en skam, at lave sådan en opskrift uden at fortælle hvor længe den skal have. og hvorvidt æggene skal være pasturiserede. skam dig! Signe - 2008-03-24 23:07:16 Udfra erfaringer og research, kan jeg anbefale at det ananassaft man bruger i opskriften er kogt eller konserveret, da frisk ananas indeholder et enzym der vil nedbryde proteinet i husblasen/gelatinen. Anne-Lone - 2007-07-08 15:02:46 Den bedste til friskpressede juicer anonym - 2005-01-01 01:01:01 frisk og smager godt af ananas |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne