Gammeldags søndags trifli
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Creme:
Æggeblommer, sukker og fløde røres sammen og varmes, til det begynder at blive jævnt, men må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand og smeltes i cremen, der smages til med vaniljesukker. Cremen afkøles. Makronerne stænkes med vin. Syltetøjet lægges over og dækkes med creme. Triflien pyntes med flødeskum og gelé eller syltede bær. |
|
Opskriften er vist 47554 gange,
og udskrevet 730 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2011-06-12 17:43:16 Ja, man kan godt dryppe markronerne med sherry. anonym - 2008-02-13 19:38:17 hvad er det man ellers kan komme på makronerne i trifli? Jeg har en gammel opskrift på trifli men jeg kan ikke huske, hvad det er der skal på makronerne. Kan det være sherry? Venlig hilsen DEP |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne