Appelsin-sveske trifli
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede svesker udblødes i kogt, koldt vand 6-12 timer.
De koges sagte 10 minutter i udblødningsvandet, tilsat sukker, citronsaft og sherry. Sveskerne udstenes og kan fyldes med skoldede, smuttede mandler. Kompotten hældes over makronerne. Skallen skæres af appelsinerne og fileterne skæres ud og lægges i glasset. Creme: Fløde, æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen og gives et opkog. Cremen afkøles i ro og røres blød. Cremen hældes på sveskerne, dækkes med flødeskum og pyntes med appelsinskiver. |
|
Opskriften er vist 33283 gange,
og udskrevet 740 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-01-18 08:14:03 Det er Appelsinfiletter der menes. Du skærer top og bund af appelsinen og sætter den på et spækbrædt, og så skærer du skallen af, vær omhyggelig med at få alt de hvide af. så tager du appelsinen i hånden og skærer forsigtigt filetterne af langs hinderne, hinderne skal blive sidende i appelsinen. Dorthea - 2010-01-17 19:53:31 Hvad er det for filetter der omtales, er det appelsinskallen, som skæres i fileter, eller er det appelsinfileter? Hvis det er skallen, skal den vel koges lidt først? "Skallen skæres af appelsinerne og fileterne skæres ud og lægges i glasset." |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne