Ananas-jordbær trifli
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Makronerne stænkes med vin. Fløde, æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen og gives et opkog. Cremen afkøles i ro, røres blød og blandes med flødeskum. Cremen kommes på makronerne og dækkes med ananas. Jordbærrene kan vendes i flormelis, før de lægges øverst. Der kan pyntes med flødeskumstoppe.
|
|
Opskriften er vist 21658 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Nielsen, Ballerup - 2009-07-08 12:39:17 Superlækker frisk dessert. Jeg synes blot der skal flere makroner i opskriften, så jeg brugte ca. 150 gram, så blev den perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne