Kaffebudding / Mokkabudding 1 nem
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Kaffebønner og fløde gives et opkog, trækker under låg 5 min. og sies. Den frasiede kaffefløde blandes med mælk eller fløde, til der igen er 1/2 liter. Fløden bringes atter i kog. Æg, sukker og buddingpulver piskes sammen og piskes i den kogende fløde. Buddingen får et opkog, hældes i en skål eller form og afkøles. Desserten pyntes ved anretningen med flødeskum, drysset med vaniljesukker og evt. chokoladekringler.
|
|
Opskriften er vist 8858 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne