Prinsessebudding
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og mel blandes sammen, og mælken spædes i lidt efter lidt. Når afbagningen slipper gryden, fjernes den fra varmen, og salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i efterhånden under stadig omrøring. Når dejen er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående, må der ikke tilsættes mere æg. Bagepulveret blandes i, lige før dejen fyldes i en smurt, raspstrøet randform. Kogetid i vandbad i ovnen: 40 min. ved 175 gr. Større portioner fyldes i buddingform med låg og koges i 1-1 1/2 time. Buddingen vendes ved anretningen og skal serveres med det samme, da den hurtigt falder sammen. Lidt af saucen hældes midt i randen, resten serveres til.
|
|
Opskriften er vist 16860 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne