Prinsessebudding

Prinsessebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.margarine
75 g.mel
2.5 dl.mælk
1 knsp.salt
2 spsk.sukker
4 æg
1 knsp.bagepulver
 
 Sauce:
5 dl.rå hindbærsaft eller saftsauce
 
Opskrift:
Margarine og mel blandes sammen, og mælken spædes i lidt efter lidt. Når afbagningen slipper gryden, fjernes den fra varmen, og salt og sukker røres i. Æggene piskes sammen og dryppes i efterhånden under stadig omrøring. Når dejen er blød, men dog så fast, at rørefurerne bliver stående, må der ikke tilsættes mere æg. Bagepulveret blandes i, lige før dejen fyldes i en smurt, raspstrøet randform. Kogetid i vandbad i ovnen: 40 min. ved 175 gr. Større portioner fyldes i buddingform med låg og koges i 1-1 1/2 time. Buddingen vendes ved anretningen og skal serveres med det samme, da den hurtigt falder sammen. Lidt af saucen hældes midt i randen, resten serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 16860 gange,
og udskrevet 201 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu