Roly-Poly budding

Roly-Poly budding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Varm DessertRet : Varm Dessert - Varm budding

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
0.25 tsk.salt
1 tsk.bagepulver
2 spsk.sukker
175 g.finthakket nyretælle
 dl.vand
4 spsk.smeltet smør
 
 Fyld:
5 dl.blåbær- eller kirsebærsyltetøj eller 175 g rosiner og sukat tilsammen
 
 Sauce:
5 dl.kirsebær-, blåbær- eller appelsinsauce
 
Opskrift:
Syltetøjet hældes i en sigte. Melet sigtes med salt, sukker og bagepulver. Nyretællen males gennem kødmaskinen og blandes i. Dejen æltes sammen med vandet, rulles ud på melstrøet bord til en flade, der er 25x35 cm. Smeltet smør stryges på, derefter syltede bær eller rosiner. Rouladen rulles sammen på den smalle led og lægges i en smurt, aflang sandkageform, der dækkes med et helt tæt låg af flere lag pergament eller aluminiumfolie. Roly-Poly buddingen dampes i vandbad i ovnen 1 1/2 time ved 150 gr. Den vendes forsigtigt ud på et fad og serveres varm med saften fra syltetøjet eller saftsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 10070 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu