Lam i kål med auberginer

Lam i kål med auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 storaubergine
1 lilleSavoykål
400 g.hakket lammekød
150 g.gedeost
2 spsk.reven parmesan
 
 Tilbehør:
2 fedhakket hvidløg
1 citron reven skal heraf
1 dl.hakket persille
 salt
 peber
3-4 spsk.god olivenolie
Opskrift:
Skær auberginen i skiver og lad dem trække med lidt salt en times tid. Blancher skiverne 2 min. i kogende vand og lad dem dryppe af.

Del kålen i hele blade og blancher dem 3-4 min. i auberginevandet. Tag kålen op med en hulske og lad den dryppe af.

Bland det hakkede kød med gedeost, skåret i små terninger, samt parmesanost og krydr med salt og peber.

Smør et rektangulært ovnfast fad med lidt olie. Læg kålbladene tæt i formen, så de hænger lidt ud over kanten. Kom fars og auberginer lagvis i fadet. Læg kålen hen over, så den dækker.

Sæt retten i ovnen ca. ½ time ved 175 grader.

Hvis kålen ser ud til at blive for mørk, kan du lægge alufolie over. Bland hvidløg, citronskal og persille og server det til sammen med lidt god jomfruolivenolie og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 7680 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu