Lam i kål med auberginer
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær auberginen i skiver og lad dem trække med lidt salt en times tid.
Blancher skiverne 2 min. i kogende vand og lad dem dryppe af.
Del kålen i hele blade og blancher dem 3-4 min. i auberginevandet. Tag kålen op med en hulske og lad den dryppe af. Bland det hakkede kød med gedeost, skåret i små terninger, samt parmesanost og krydr med salt og peber. Smør et rektangulært ovnfast fad med lidt olie. Læg kålbladene tæt i formen, så de hænger lidt ud over kanten. Kom fars og auberginer lagvis i fadet. Læg kålen hen over, så den dækker. Sæt retten i ovnen ca. ½ time ved 175 grader. Hvis kålen ser ud til at blive for mørk, kan du lægge alufolie over. Bland hvidløg, citronskal og persille og server det til sammen med lidt god jomfruolivenolie og brød. |
|
Opskriften er vist 7680 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne