Risbudding, varm
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt : Red : |
|
|
Risen grøden røres blød med smeltet smør, smages til med sukker og vaniljesukker og tilsættes æggeblommerne. Æggehviderne piskes meget stive, evt. med 1/4 tsk. Tørsleffs bagepulver, og vendes forsigtigt i dejen, der fyldes i et smurt, raspstrøet gratinfad. Buddingen bages ca. 40 min. ved 200 gr. Den serveres varm med kold sauce, evt. tilsat flødeskum. I stedet for sauce kan man lægge abrikosmarmelade i bunden.
Karamelsauce: Sukkeret brunes på en pande. Når det er lysebrunt og skummende, tilsættes vandet, der koger med, til det bliver en ensartet, jævn sauce. Den afkøles, og lige før anretning vendes flødeskummet i.
Saftsauce: Saft og vand blandes, smages til med sukker og bringes i kog. Jævningen røres ud i koldt vand eller saft og tilsættes. Saucen koges 1 min. vaniljesukker tilsættes
|
|
Opskriften er vist 14325 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne