Zanzibar budding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer, sukker, nelliker, vin og saft piskes sammen over svag varme eller i vandbad, til det er jævnt og skummende. Det må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med flødeskum, lige før den stivner. Buddingen fyldes i en vædet form og afkøles. Den vendes ud af formen ved anretningen og pyntes med friske ferskner, der er skoldet, flået, halveret og udstenet, eller henkogte ferskner.
|
|
Opskriften er vist 8025 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne