Rombudding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer og sukker piskes godt.
Fløden koges og piskes i æggeblandingen lidt efter lidt. Hældes tilbage i gryden og varmes, men den må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes deri. Rommen tilsættes. Lige før buddingen stivner, blandes den sidste piskefløde som er pisket til en lind flødeskum forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål og afkøles. Pyntes med flødeskum og serveres med lun kirsebærsauce evt. smagt til med rom. |
|
Opskriften er vist 40145 gange,
og udskrevet 776 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2017-12-27 15:19:53 Smager fantastisk👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne