Risbudding, kold
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 30313 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-11-19 13:35:34 Mandelessens og hakkede mandler vendes i og serveres med kirsebærsauce så er det en ok fedtfattig risalamande efter min mening, og den kan bedre tåle at stå i køleskabet nogle dage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne