Rabarberbudding 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Buddingpulver, lidt af saften og et helt æg piskes sammen. Resten af saften koges. Jævningen piskes i og koges igennem. Buddingen smages til med sukker og hældes i en vædet form. Den vendes, når den er kold og pyntes med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 9146 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne