Citruskage (citron, lime, appelsin)
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
KAGE:
Rør sukker og smør lyst og luftigt. Tilsæt æggene og rør godt. Tilsæt skal og saft fra citrusfrugterne. Tilsæt mel, bagepulver, vaniljesukker og mælk og rør dejen godt rundt. Hæld dejen i en bageplade og bag kagen 30 minutter på 180 grader (almindelig ovn). PYNT: Riv skallen af citrusfrugterne og stil den til side. Bland saften fra citrusfrugterne med floemlis til det har den ønskede konsistens og smør det på kagen. Drys skallen fra citrusfrugterne over. |
|
Opskriften er vist 6739 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne