Grovboller kold hævet
Indsendt : Red : |
|
|
Rør gær ud i vand, tilsæt salt og mel (røres med ske)
Dæk skålen med låg eller plastfilm og stil den i køleskabet natten over eller på køkkenbordet i 2-3 timer. Form bollerne og sæt dem på (lettest med lidt fugtige hænder) Bages 8 min. ved 275 grader, skrug ned til 225 grader og bages videre i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 3784 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne