Lavendel scones - Lavendelscones
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
|
|
Sigt hvedemel, bagepulver, flormelis og salt ned i en skål
Smulder smørret i melet, så det ligner reven ost.
Tilsæt lavendelblomster.
Saml dejen med mælken. Dejen bør være blød og klistret.
Rul dejen ud i ca. 1 cm's tykkelse og 7 cm. i diameter på et melet bord og udstik scones med et glas eller udstiksjern. Kan laves i mange sjove faconer. Læg dem på en bageplade, pensel med æg, drys evt. med lidt lavendelblomster og bag dem ved 220 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter. |
|
Opskriften er vist 1845 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne