Lavendel scones - Lavendelscones

Lavendel scones - Lavendelscones, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Scones

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.hvedemel
4 tsk.bagepulver
3 spsk.flormelis
1 knsp.salt
50 g.smør
1.25 dl.mælk
1 spsk.lavendel blomster
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Sigt hvedemel, bagepulver, flormelis og salt ned i en skål Smulder smørret i melet, så det ligner reven ost. Tilsæt lavendelblomster. Saml dejen med mælken. Dejen bør være blød og klistret.

Rul dejen ud i ca. 1 cm's tykkelse og 7 cm. i diameter på et melet bord og udstik scones med et glas eller udstiksjern. Kan laves i mange sjove faconer.

Læg dem på en bageplade, pensel med æg, drys evt. med lidt lavendelblomster og bag dem ved 220 grader C. alm. ovn i 10-12 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 1845 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu