Airsju (Tyk hvidkål)

Airsju (Tyk hvidkål), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mette

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.røget hamburgerryg
8 kartofler
4 gulerødder
0.5 hvidkålshoved
 smør til stegning
 vand
 sort peber
 
Opskrift:
Skær hamburgerryggen i små stykker. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små stykker (eller hvad man lige syntes passer bedst). Snit hvidkålen.

Brun hamburgerryggen i smør, når det har fået nok tilføjes vand, så det lige dækker kødet.

Tilsæt kartofler, gulerødder og kål, og lad det koge op.

Lad retten stå og småkoge under et låg, indtil grønsagerne er møre.

Smag til med peber.





karakterer:
Opskriften er vist 5240 gange,
og udskrevet 56 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-27 16:25:51
De't da ikke Tyk hvidkål! Tyk hvidkål laves på røget snitte. Hilsen sønderjyden