Airsju (Tyk hvidkål)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mette Indsendt : |
|
|
Skær hamburgerryggen i små stykker. Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små stykker (eller hvad man lige syntes passer bedst). Snit hvidkålen.
Brun hamburgerryggen i smør, når det har fået nok tilføjes vand, så det lige dækker kødet. Tilsæt kartofler, gulerødder og kål, og lad det koge op. Lad retten stå og småkoge under et låg, indtil grønsagerne er møre. Smag til med peber. |
|
Opskriften er vist 5240 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jane Mathiesen - 2018-09-27 16:25:51 De't da ikke Tyk hvidkål! Tyk hvidkål laves på røget snitte. Hilsen sønderjyden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne