Mokkabudding 2
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Kaffe-ekstrakt: 2 spsk. friskmalede kaffebønner overhældes med 2 dl kogende vand, trækker 5 min. og sies. Sukkeret smeltes til karamel på en tør pande. Når det bobler og er lysebrunt, tages panden fra varmen. Den siede kaffe hældes forsigtigt i. Ekstrakten koges jævn over svag varme. Der skal blive 1 dl. Den udblødte husblas smeltes deri. Æggeblommer og sukker røres godt. Mælken koges og dryppes i under omrøring. Cremen varmes et øjeblik, men må ikke koge. Kaffe-ekstrakten med husblasen tilsættes. Cremen afkøles. Når den begynder at blive jævn, blandes flødeskummet forsigtigt i. Buddingen hældes i en skål og pyntes med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.
|
|
Opskriften er vist 7372 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne