Mokkabudding 2

Mokkabudding 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kaffeekstrakt
3 spsk.sukker
1 dl.stærk kaffe
 
 Budding
1.5 dl.mælk
2 æggeblommer
1 spsk.sukker
1 dl.kaffe-ekstrakt
4 Husblas, blade
2 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Pynt:
 flødeskum
 vaniljesukker
 
Opskrift:
Kaffe-ekstrakt: 2 spsk. friskmalede kaffebønner overhældes med 2 dl kogende vand, trækker 5 min. og sies. Sukkeret smeltes til karamel på en tør pande. Når det bobler og er lysebrunt, tages panden fra varmen. Den siede kaffe hældes forsigtigt i. Ekstrakten koges jævn over svag varme. Der skal blive 1 dl. Den udblødte husblas smeltes deri. Æggeblommer og sukker røres godt. Mælken koges og dryppes i under omrøring. Cremen varmes et øjeblik, men må ikke koge. Kaffe-ekstrakten med husblasen tilsættes. Cremen afkøles. Når den begynder at blive jævn, blandes flødeskummet forsigtigt i. Buddingen hældes i en skål og pyntes med flødeskum, smagt til med vaniljesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 7372 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu