Protein chokoladeboller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen i mindre stykker og kom alle ingredienserne i en skål
Rør det hele godt sammen og lad det gerne lige stå i et par minutter, da HUSK og chiafrø suger lidt mere væske til sig - hvis du kommer store spsk af HUSK og chiafrø i, så start med at nøjes med tre og se hvordan dejen bliver, den skal stadig være klæbrig og ikke tør. Derfra kan du se om du skal have den sidste spsk HUSK i - jeg kommer 4 i, men det er strøget spsk. Rør det hele godt sammen igen På en bageplade med bagepapir laver du nu 9-10 chokoladeboller ganske nemt med en spsk - dejen er for klæbrig til at du kan ælte den, men du kan nemt lave nogle lidt ukurente boller med en spsk. Kom i ovnen på 150-160 grader i 20-25 min - alt efter din ovn. Når de er gyldenbrune er de færdige. |
|
Opskriften er vist 4153 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Søren Hansen - 2017-04-09 21:52:27 Hejsa det er en god måde at få chokolade på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne