Glutenfri boller
Fryseegnet : Ja Indsendt af : JesperWiingaard Indsendt : |
|
|
Det våde:
Koldt vand, æg og det varme smeltet smør blandes i en skål. Gæret tilsættes og udrøres forsigtigt. Det tørre: ALLE de tørre indgredienser sigtes, og blandes. Tilsæt 2/3 af de tørre indgredienser i det våde og ælt dejen godt i hånden eller på maskine. Tilsæt roligt den resterende 1/3 hvorefter det hele æltes i 20 min. Dejen skal være let klæbrig. Dejen skal efterfølgende hæve overdækket i 30 min. et mørkt og varmt sted. Derefter æltes dejen let inden den formes til boller. Bollerne skal efterhæve overdækket i 30 min. et mørkt og varmt sted og efterfølgende pensles de med æg og bages ved 180 grader C varmluftsovn i 15 min. |
|
Opskriften er vist 6723 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (98 stemmer) |
|
Kommentarer JesperWiingaard - Opskriftskribent - 2017-02-06 15:05:04 Billeder vil snart blive tilføjet til opskriften. Der kommer senere flere gennemtestet glutenfri opskrifter. Stil gerne jeres spørgsmål her. Mvh. Jesper Wiingaard |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne