Glutenfri boller

Glutenfri boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : JesperWiingaard

Indsendt :     

Ingredienser:
 Det tørre:
500 g.Rød Finax
50 g.Sukker
20 g.FiberHUSK
0.5 tsk.Salt
 
 Det våde:
3 dl.Vand
50 g.Smør
25 g.Gær
1 Æg
 
 Pensling:
1 Æg
 
Opskrift:
Det våde:
Koldt vand, æg og det varme smeltet smør blandes i en skål. Gæret tilsættes og udrøres forsigtigt.

Det tørre:
ALLE de tørre indgredienser sigtes, og blandes.

Tilsæt 2/3 af de tørre indgredienser i det våde og ælt dejen godt i hånden eller på maskine. Tilsæt roligt den resterende 1/3 hvorefter det hele æltes i 20 min. Dejen skal være let klæbrig.

Dejen skal efterfølgende hæve overdækket i 30 min. et mørkt og varmt sted. Derefter æltes dejen let inden den formes til boller.
Bollerne skal efterhæve overdækket i 30 min. et mørkt og varmt sted og efterfølgende pensles de med æg og bages ved 180 grader C varmluftsovn i 15 min.





karakterer:
Opskriften er vist 6723 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (98 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-06 15:05:04
Billeder vil snart blive tilføjet til opskriften. Der kommer senere flere gennemtestet glutenfri opskrifter. Stil gerne jeres spørgsmål her. Mvh. Jesper Wiingaard