Shakshuka
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg, peberfrugt og aubergine skæres i grove tern som steges på en varm pande i olivenolie nogle minutter.
Tilsæt spidskommen, paprika, presset hvidløg og tomatpure og steg videre et par minutter.
Tilsæt tomater i grove tern, grofthakket persille og koriander, vand og salt. Lad det hele simre 5-10 minutter. Slå æggene ud som til spejlæg oven på grøntsagerne og lad dem pochere et par minutter inden der lægges låg på og retten gives endnu 2-5 minutter efter ønske. Serveres med et drys hakket persille og gerne et fladbrød. |
|
Opskriften er vist 11416 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sussanne - 2020-02-21 18:34:14 Det smagte godt , og mættede meget 😋 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne