Skildpadde pound cake
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
KAGE:
Rør sukker og smør til en luftig masse. Tilsæt æggene og rør rundt. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør godt rundt. Hak skildpadderne i mindre stykker og vend dem forsigtigt rundt i dejen. Beklæd en aflang form med et stykke bagepapir og hæld dejen deri. Bag kagen i 1 time på 180 grader (almindelig ovn). GLAZE: Smelt skildpadderne i fløden i en gryde. Hæld blandingen over den afkølede kage. |
|
Opskriften er vist 3054 gange,
og udskrevet 57 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne