Kartoffel-avocado salat a la Jette
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Jette Indsendt : Red : |
|
|
Fjern sten og skal fra avocadoen og skær den i tern. Læg ternene i en tallerken og overhæld dem med citron. Krydr med salt og peber.
Klip dilden i små stykker og skær agurk i små tern. Hæld vandet fra majsene. Bland det hele i en skål og lad stå i 1-3 timer i køleskabet. Tages ud af køleskabet en halv til hel time før det skal spises. |
|
Opskriften er vist 3059 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne