Fyldte vegetar pandekager
Indsendt af : Vegetaren Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og æg piskes sammen.
Mel sigtes i dejen, salt tilsættes og dejen piskes igen til der ikke er nogen klumper. Saracha sovsen tilsættes til smagen passer. Pandekagerne laves i en LILLE pande (Wok gryde kan bruges) Mens pandekagerne bager gøres fyldet klar. Mos avokadoerne og tilsæt saften fra citronen Kom tomat puréen i en skål og tilsæt Saracha sovs til det passer + 1/2 tsk salt og oregano til det passer Tomat/Saracha puréen smøres på pandekagen. Ovenpå kommer avokado og til sidst revet ost. |
|
Opskriften er vist 5150 gange,
og udskrevet 50 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne