Ris A'lamande ala Oxbøll
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Søren O. Indsendt : Red : |
|
|
Kog ris og vand et par minutter, skrsb kernerne ud at vaniljestangen, hæld mælken i og den tomme vaniljestang, bring langsomt i kog og kog til grøden er tilpas fast (husk den sætter sig når den bliver kold)
Sæt grøden på køl Når grøden er kold, smuttes mandlerne. Hak mandlerne, ikke for fint Rør mandler, vaniljekorn og en 1/2 tsk rom i den kolde grød. Smag til med sukker. Pisk fløden, vend forsigtigt lidt grød i den piskede fløde. Kom fløden (Gem en smule) over i grøden og vend forsigtigt det hele sammen. Smag til med vanilje, sukker og evt. mere fløde og rom. |
|
Opskriften er vist 2739 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne