Mandelbudding
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Smuttede, hakkede mandler bringes i kog med fløden. Æggeblommer og sukker røres. Fløden dryppes i under omrøring. Cremen varmes til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes deri. Cremen afkøles. Før den stivner, blandes flødeskum og stiftpiskede æggehvider i. Kirsebærsyltetøjet lægges i en skål. Buddingen lægges forsigtigt på, så saften ikke stiger til vejrs. Desserten pyntes med flødeskum. Cremen kan evt. tilsættes lidt mandel-essens.
|
|
Opskriften er vist 21661 gange,
og udskrevet 386 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer ole dahl - 2014-07-23 17:44:16 budding laves med majssstivelse ikke husblas, det er fromage der laves med husblas. :) Hans - 2013-12-23 11:39:25 OMG! Mandelbudding uden vanille, men med for få mandler og mandel-essens? Og de for få mandler der er i, skal koges med fløden - nej ved I nu hvad! I ødelægger jo både creme og mandler! :( Det er sku en ommer! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne