Karry mørbradgryde
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Gobo Indsendt : Red : |
|
|
Svinemørbrad pudses ren for sener og skæres i skiver på 3 cm. og bankes let.
Herefter steges skiverne i en gryde med margarine og karry (ca. 1 spsk stærk karry. eller efter smag) - salt og peber efter behov på mørbradbøfferne når bøfferne er stegt, lægges de i en ovnfast fad (skal gerne være højt på siderne - mit fad er ca. 40*30 cm.) løgene snittes fint og puttes i det fedtstof du brugte til mørbradbøfferne - de svitses 2-3 minutter (kan evt. tilsætte lidt mere fedtstof og karry inden du svitses løgene). Bonduelle Champignon tilsættes køgene og svitses med (husk at dræne lagen fra - HUSK at gemme lagen, skal bruges senere) når det har svitset 3-5 minutter tilsætter du lagen fra champignonerne, 1 dl. ketchup og 8 dl fløde (madlavningsfløde eller piskefløde - det bestemmer man selv) De sidste 2 dl fløde gemmer vi til jævning de 2 dl. fløde blander du med 3 spsk. majsstivelse og ryster sammen og jævner sovseblandingen med så det får en passende tykkelse, så smager du sovsen til med salt og peber og hælder sovsen over mørbradbøfferne. i mellemtiden har du kogt kartoflerne og lavet en god kartoffelmos, det kommer du ovenpå blandingen i det ovnfaste fad i et jævnt lag. Baconen skæres i stykker af ca. 4 cm. og lægges ovenpå kartoffelmosen Fadet sættes i ovnen ved 175 grader til det er gennemvarmt i 1-1.5 timer. Velbekomme Resten smager super næste dag opvarmet i mikroovnen. |
|
Opskriften er vist 11605 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne