Æblefisk (Gammeldags)
Fryseegnet : Ja Indsendt af : Fnug5 Indsendt : Red : |
|
|
Butterdej:
Mel, salt og vand blandes. Evt. mere vand tilsættes indtil dejen har en passende konsistens. Dejen rulles ud i en firkant. Margarinen placeres diagonalt med dejen på midten og dejen foldes op omkring så man får en firkant. Dejen foldes i lag: 1x3 lag + 1x4 lag Dejen hviler lidt tid og foldes igen: 1x3 lag + 1x4 lag Herefter stilles dejen på køl i min. 1 time. Skræld og skær æblerne i tern. Kog dem med vand i en kasserolle indtil de bliver til mos og smag til med sukker og vaniljesukker. Afkøl mosen inden den bruges til dejen. Dejen udrulles i 20x60 cm. og deles i 10 dele. Æblemos eller æblemarmelade fordeles i midten og siderne bukkes ind over. Kanterne trykkes med en gaffel. Pensles med æg og drysses med sukker og nødder. Bages i ca. 15 min ved 190 grader (varmluft) Tips: Man kan også bruge æblemarmelade som fyld istedet for selv at lave æblemos. |
|
Opskriften er vist 8467 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Fnug5 - 2016-12-14 13:32:43 Bemærk ved salt skal der stå 1,25 gram :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne