Muslinger i rød karry
Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Hæld kogende vand over de sorte svampe.
Rens muslingerne, og kasser dem der ikke lukker sig, ved et slag i bordet, samt dem der er gået helt eller delvist i stykker. Bank citrongæs med bagkanten af en tung kniv, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skær hvidløg i tynde skiver. Halver rødløget, og skær det i halve ringe. Skræl ingefæren og skær den i tændstikker. Skær chilien i tynde ringe. Rul limebladene sammen, og skær dem i tynde strimler. Skær champignonerne i skiver. Hæld vandet fra de sorte svampe, og skær dem i strimler. Skær peberfrugten i strimler. Del tomaterne i kvarte. Skyl og rens bønnespirene. Varm olien op i en tykbundet gryde. Svits citrongæs, hvidløg, rødløg, limeblade, ingefær og chili kort (må ikke branke). Tilsæt karrypastaen og steg den i par minutter. Tilsæt kokosmælk, fiskesovs og honning, samt champignon og sorte svampe. Dæmp til middel varme, og lad sovsen koge igennem i 5 minutter under låg. Tilsæt saft fra en halv lime, peberfrugt, tomater og bønnespirer, og vend det i sovsen. Tilsæt muslingerne og ryst gryden. Lad muslingerne koge med i 3 minutter, og ryst et par gang mens det koger. Kasser muslinger der ikke har åbnet sig. Drys med hakket sød basilikum og fint snittet forårsløg, og server med jasminris. |
|
Opskriften er vist 3242 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne