Krabbekløer stegt i grøn karry og frisk peber
Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Krabbekløerne skylles grundigt i rindende vand, og flækkes forsigtigt med en solid spiseske. Lad kløerne dryppe godt af i et dørslag, eller et viskestykke.
Bank citrongæs med bagkanten af en tung kniv, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skær hvidløg i tynde skiver. Skræl ingefæren og skær den i tændstikker. Hak korianderroden fint. Skær chilien i tynde ringe. Pil peberkornene af stilken, og knus 1/4 af kornene. Skær peberfrugten i strimler. Skær forårsløget i skrå skiver på ca. 1/2 cm. Varm olien op i en støbejernswok. Svits citrongæs, hvidløg, ingefær, de knuste peberkorn og chili kort (må ikke branke). Tilsæt karrypastaen og steg den i par minutter. Tilsæt krabbekløerne og peberkorn, og steg i 2 minutter. Tilsæt kokosmælk, fiskesauce og honning. Dæmp varmen til middel, og lad det simre i ca. ti minutter under låg. Tilsæt lidt vand, hvis karryen er ved at koge tør. Når der mangler 3 minutter, tilsættes grøn peber og forårsløg. Tilsæt saften fra en halv lime, drys med hakket korianderblade, og server med jasminris. |
|
Opskriften er vist 3042 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne