Julekage 2
Fryseegnet : Fryseegnet uden topping Indsendt af : Sanne Indsendt : Red : |
Fotograf: Sanne |
|
Start med at smelte smørret så det ikke er for varmt, når det skal i kagen.
Kom honning, rørsukker, æg og fintrevet appelsinskal i en skål. Pisk et par minutter med elpisker på høj hastighed. Bland hvedemel med natron, nelliker, kardemomme og kanel. Rør melblandingen i dejen sammen med ROM og appelsinsaft ved lav hastighed. Rør kun lige, til dejen er ensartet. Vend den smeltede smør i dejen med en dejskraber Kom dejen i en smurt springform 26 cm Bag kagen ved 160 grader almindelig ovn i ca. 1 time og 10 minutter. Lad kagen køle af i formen i ca 10 minutter, inden springformen fjernes, og kagen trækkes over på en rist til afkøling Flæk kagen og smør bunden med abrikosmarmelade Læg kagen sammen Til chokoladeglasur Kom alle ingredienser i en gryde, og smelt det sammen under omrøring ved svag varme. Blandingen skal ikke koge, kun varmes til det hele er smeltet sammen. Hæld glasurer over kagen, og pundtegn med lidt hakket nødder og sukkerkrymmel. |
|
Opskriften er vist 9172 gange,
og udskrevet 877 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne