Stegt helleflynder med tatarsovs
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tatarsovs:
Start med at koge ægget hårdkogt og lad det køle af. Pil og hak ægget, purløg og kapers. Bland mayonnaisen, piskefløde, sennep,worcestershire sauce, æg, purløg og kapers grundigt sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft. Fisk: Dele helleflynderfileten i portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel, så i mælk og igen i mel. Smelt smørret på panden og lad det bruse af inden fisken lægges på. Steges 4-5 minutter på hver side. Serveres med list brunet smør, kogte kartofler, tatarsovs og citron. |
|
Opskriften er vist 12406 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne