Mandarinbudding
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Mandarin Indsendt : Red : |
|
|
Lagen sies fra mandarinerne. Den blandes med æggeblommer og sukker og varmes langsomt under stadig piskning, evt. over damp, til den bliver jævn. Den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i den varme creme. Når den er begyndt at stivne blandes flødeskum og æggehvider forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål og pyntes med mandarinbåde og blå druer.
|
|
Opskriften er vist 8936 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne