Valnøddebrød - med våd surdej
Fryseegnet : kan fryses Indsendt af : RCC Indsendt : Red : |
|
|
køb eller knæk valnødder, og skold dem.
rør gær og 2 nips sukker ud i vandet smelt smør vej mel af i en skål husk salt og sukker hvis haves : tilsæt 1 dl våd surdej rør det hele godt sammen ( gerne i en maskine ) stilles til hævning 1 time læg dejen formet som et brød på bradepande, eller kom dejen i en form bagetid 220 gr / 40 min |
|
Opskriften er vist 3120 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne