Hønsesalat med bacon og asparges
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Kog kyllingekødet i en gryde med let saltet vand i til det er mørt. Afkøl kødet, og pil/skær det i passende stykker.
Champignonerne skæres i stykker og ristes i lidt olie på en varm pande, krydr med salt og peber. Afdryp aspargesene i et dørslag. Rør cremefraiche, mayonnaise, karry og dijonsennep, og vend de øvrige ingredienser i. Smag til med salt og peber. Pyntes med bacon, og karse, og server med brød til. |
|
Opskriften er vist 25890 gange,
og udskrevet 616 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne