Røget Kabliau (torsk)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : La Cantina del Señor Pedro Indsendt : Red : |
|
|
Fisken renses, tørres og ryges i enten røgovn eller kuglegrill ved 75 grader i en time.
Kartoflerne og løgene fordeles i en bradepande. Fløden tilsættes sennep, salt og peber der røres sammen, hældes over kartoflerne. Ca 45 min i ovnen ved 200 grader, indtil fløden er cremet. Rosenkålene koges ca 8 minutter. |
|
Opskriften er vist 1914 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne