Lille omelet med ost (til en person)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hæld lidt olie på panden og lad den varme op, mens du laver æggemassen.
Rør æg, hvedemel, mælk, salt, peber og karry sammen. Sæt blusset lavt og hæld æggemassen på panden. Lad det stege til en omelet. Når den er ved at være fast, vendes omeletten om, så den også bliver stegt på den anden side. Fordel den revne ost på den allerede varme bagside (der nu er op ad) og lad det smelte. Server straks. |
|
Opskriften er vist 3796 gange,
og udskrevet 56 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2020-02-08 10:05:44 I stedet for revet ost anvender jeg 5-6 tsk. Buko smelteost. Det giver en fantastisk cremet og fyldig smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne