Thai kylling

Thai kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Kristian Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingebryst
1 ds.bambusskud
1 frisk chili
0.5 broccoli
1 rød peber
1 stort løg
2 fedhvidløg
1 spsk.grøn karrypasta
1 spsk.oystersauce
2 spsk.limesaft
2 tsk.brun farin
1 spsk.sød chilisauce
 
Opskrift:
Broccolien deles i små buketter og resten af grøntsagerne skæres i små tern. Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg stykkerne i en wok i olivenolie. Alle grøntsagerne på nær broccolien kommes i og steges med kyllingen. Tilsæt limesaft, oystersauce, karrypasta, sød chilisauce og den brune farin og lad det stege 5 min. Tilføj broccolibuketterne og lad det simre et par min.

Serveres med ris eller nudler.






karakterer:
Opskriften er vist 4440 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu