Thai kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Kristian Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Broccolien deles i små buketter og resten af grøntsagerne skæres i små tern. Skær kyllingen i mundrette stykker, og steg stykkerne i en wok i olivenolie. Alle grøntsagerne på nær broccolien kommes i og steges med kyllingen. Tilsæt limesaft, oystersauce, karrypasta, sød chilisauce og den brune farin og lad det stege 5 min. Tilføj broccolibuketterne og lad det simre et par min.
Serveres med ris eller nudler. |
|
Opskriften er vist 4440 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne