Laks med hvidløg citron og honning
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kristian Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Bland hvidløg, honning, citron og olivenolie.
Skær dybe riller på tværs af laksestykkerne og pensl med halvdelen af marinaden, krydr med salt og peber. Laksestykkerne steges på pande med skindsiden opad på høj varme 5-6 min. Vend herefter stykkerne med skindsiden nedad og hæld resten af marinaden over laksen. Steges 5-6 min eller til laksen er som ønsket. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 7507 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne