Kylling med hvidvin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Kristian Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Snit grøntsagerne, krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i smør på begge sider ved høj varme på en pande eller i gryde. Tag herefter kyllingestykkerne op og sæt dem til side.
Grøntsagerne svitses ved høj varme, og tomatpureen tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Læg herefter kyllingestykkerne på panden/i gryden med låg, og lad det simre godt 20-30 min ved lav varme. Serveres med ris der evt. blandes i kyllingesaucen. |
|
Opskriften er vist 2675 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne